Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-09-24 05:45:00

Egy zsemle és pár szem keksz volt a reggeli a debreceni kórházban

Mindössze egy zsemlét, és pár darab kekszet kapott reggelire egy kismama a debreceni szülészeten - erről Bangóné Borbély Ildikó számolt be. A képviselő azt mondta, hogy örülne, ha Novák Katalin államtitkár személyesen tájékozódna a helyzetről. További részletek a videóban.

Családbaráttá alakítaná a szülészeteket a kormány. Novák Katalin család- és ifjúságügyi államtitkár azt mondta: nem új osztályok kialakítását tervezik, hanem a meglevőket akarják átalakítani.

Negatív tapasztalatai vannak az egyik szülészettel kapcsolatban az MSZP képviselőjének. Bangóné Borbély Ildikó a napokban többször járt a debreceni szülészeti klinikán. Ő azt mondta, hogy megdöbbenve látta, hogy mit kaptak az édesanyák egyik nap reggelire.

Az ATV Híradó a klinikán ugyan nem forgathatott, de az ide látogatók közül, akiket megállítottak, mindenki hozott ennivalót, még akkor is, ha akihez megy, egyébként nem válogatós.

Az MSZP azt szeretné a történtek után, hogy a családügyi államtitkár menjen el a kórházba, hogy lássa, mit is adnak enni a kismamáknak.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink