Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-09-22 21:20:00

Reagált az új plakátokra a Fidesz

„Egy reménytelen és kétségbeesett üzletember csapkodása, ami a plakáton látszik” - mondta Krug Emíliának az ATV Egyenes beszéd című műsorában Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója az új kormányellenes plakátokról.

Reagált az új plakátokra a Fidesz
A most megjelent új plakát

„A főnök, a stróman, a hazug és a kötvényes” - Ezekkel a feliratokkal jelent meg új plakát Budapest utcáin. A Keresztapa című filmet idéző plakát Orbán Viktort, Mészáros Lőrincet, Habony Árpádot és Rogán Antalt ábrázolja. A plakátról az Alfahír újságírója töltött fel fotót az egyik közösségi portálra.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a Jobbik reménytelen helyzetbe került és "a támogatójuk, Simicska Lajos a személyes sértettségéből kiindulva folytatja a plakátkampányt, de az akció önmagát, és a kezdeményezőt minősíti". Mint mondta, "Simicska aprópénzért bocsájtott plakáthelyeket a Jobbik rendelkezésére, ami tiltott pártfinanszírozás volt".

Krug Emília kérdésre - miszerint korábban a Fidesz is kedvezményes áron kapott plakáthelyeket - Hidvéghi azt mondta a törvényeket be kell betartani és a Fidesz minden kampányköltését rendben találta az Állami Számvevőszék. A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint gyenge politikai próbálkozás volt úgy beállítani, mintha szabálytalanságot követett volna el korábban a Fidesz. Majd megjegyezte, szerinte "Simicska Lajos azért akadt ki, mert nem tudta kontrollálni Orbán Viktort, most viszont talált magának egy pártot, amit kontrollálhat".

 

atv.hu

További belföldi híreink