Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-07-26 21:15:00

Németh Szilárd szerint a Jobbik is Sorostól kapott megrendelést a kerítés lebontására

A Fidesz alelnöke szerint az ellenzéki pártok részt vesznek Soros György „érzékenyítő kurzusain”, ezért mondják most azt, hogy nem bontanák le a kerítést.

Németh Szilárd erről az ATV Egyenes Beszédben beszélt. A Fidesz alelnöke szerint viszont a Jobbiktól az MSZP-ig minden ellenzéki párt az ország védelmét garantáló kerítés lebontására kapott megbízást az amerikai üzletembertől. Orbán Viktor tusványosi beszédében elhangzottakkal kapcsolatban kiemelte:


Magyarországon sajtószabadság van, ezért az ellenzéki média ezután is kiabálhat kígyót-békát a kormányra.

"Azt csinál az ellenzéki sajtó, amit gondol. Viszont mi fenntartjuk magunknak a jogot, hogyha minket támadás ér a részükről, és mi azt gondoljuk, hogy ebben Soros meg Simicska keze van – ott kitalálnak valamit a vegykonyhában és az jön át –, mi ez ellen védekezünk. Semmi mást nem csinálunk" – fogalmazott.

"Simicska Lajos túl sokat gondolt magáról, azt gondolta, hogy ugráltathatja a Fideszt és a kormányt" – folytatta a Fidesz alelnöke, aki szerint a milliárdos most is ezt teszi: akiket tud, ugráltat, és megveszi őket. A politikus szerint Simicska „fekete pénzhez” juttat pártokat, hogy azok plakátokkal borítsák be az országot.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink