Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-06-19 21:42:00

Volner: ez a rendszerváltás utáni legalantasabb paktum

„Higgye el az MSZP pénteken 2/3-os támogatást fog adni Orbán Viktornak és a Fidesznek. Szó szerint azt mondta Kósa Lajos, hogy ők ezt a javaslatot meg fogják szavazni, ha Tóth Bertalan mást mond, akkor hazudik.” – mondta Volner János, az ATV, Egyenes Beszéd című műsorában.

AZ ötpárti egyeztetésen a szocialisták mindenben egyetértettek Kósa Lajossal és megállapodtak, hogy mindketten meg fogják szavazni a plakáttörvényt. Az MSZP nem is próbálta például azt korlátozni, hogy a TV2-t ne használhassák Fidesz propagandára.

A Jobbik frakcióvezetője a rendszerváltás utáni legalantasabb paktumnak nevezte mindezt.

A Jobbikos plakátkampány a Népszava számításai szerint jóval a piaci ár alatt lettek kiszámlázva. Volner János ezt a számítást teljesen falsnak nevezte, de Mészáros Antónia kérdésére, hogy akkor mennyi is az annyi, a Jobbik frakcióvezetője nem árult el a pontos számokat. Azt mondta majd a kampány végén fogják nyilvánosságra hozni az adatokat.

Volner János cáfolta azokat a hírek, miszerint Simicska Lajos befolyása miatt feszültség lenne a pártban, és egyre többen pártolnának el Vona Gábortól. Azt mondta: „Nincs feszültség a Jobbikon belül, nem gyengült Vona Gábor, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy 97%-os támogatással választották meg elnöknek pár héttel ezelőtt.”

atv.hu

További belföldi híreink