Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-05-17 17:07:00

Orosz zsarolás: Gyurcsány elmondta, amit tud

A Demokratikus Koalíció elnöke ma tájékoztatatta a Nemzetbiztonsági Bizottság elnökét, aki ma elsőként az ATV-ben szólal meg az ügyről.

Orosz zsarolás: Gyurcsány elmondta, amit tud
Gyurcsány Ferenc

Gyurcsány Ferenc ma szóban tájékozatta Molnár Zsoltot, a Parlament Nemzetbiztonsági Bizottságának szocialista elnökét azokról az információkról, amelyek Orbán Viktorral kapcsolatban a birtokába jutottak.

A volt miniszterelnök az elmúlt hetekben több alkalommal is azzal vádolta meg a jelenlegi kormányfőt – elsőként az ATV Egyenes Beszéd című műsorában –, hogy az orosz állam titkos információkkal zsarolja őt.

Ezzel szemben a titkosszolgálatok az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságát egy hete arról tájékoztatták: Orbán Viktor miniszterelnökkel kapcsolatban semmilyen terhelő adat, információ nem áll rendelkezésre.

Gréczy Zsolt, a DK szóvivője még aznap ígéretet tett az ATV Egyenes Beszédben, hogy Gyurcsány Ferenc tájékoztatni fogja a Nemzetbiztonsági Bizottság elnökét a tudomására jutott információkról.


Az ügy legfrissebb fejleményeiről Molnár Zsolt az ATV A nap híre című műsorában nyilatkozik Havas Henriknek. Az adás 18.10 kezdődik.

atv.hu

További belföldi híreink