Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-05-17 19:48:00

Havas Henrik élő adásban utasította vissza a 13. havi nyugdíjat

A nap híre műsorvezetője azt mondta: nyugdíja a legmagasabb sávba esik, ezért nem fogadná el az MSZP által megígért 13. havi utalást.

Havas Henrik élő adásban utasította vissza a 13. havi nyugdíjat
Havas Henrik

Az ATV A nap híre Havas Henrikkel című műsorában ma este a három téma egyike a Botka László által beígért 13. havi nyugdíj volt. Mint megírtuk, a szocialisták miniszterelnök-jelöltje ma jelentette be, hogy pártja kormányra kerülése esetén visszaadnák a 13. havi nyugdíjat.

Havas Henrik a stúdióban jelenlévő a szocialista alelnök Gúr Nándornak azt mondta: nem tartja igazságosnak a felvetést, mert ezzel az eleve magas nyugdíjjal rendelkezők járnának jól, szerinte olyan emelésre lenne szükség, ami a szerény nyugdíjjal jelentkezőknek ad jelentős segítséget. Mivel Havas – elmondása szerint - a legmagasabb nyugdíjsávba tartozik, az adásban a maga részéről visszautasította a 13. havi nyugdíjat.

A műsor nézői szavaztak arról, hogy szerintük a magyar gazdaság helyzete lehetővé teszi-e 13. havi nyugdíj visszaadását.

Az adásban telefonon kapcsolták Molnár Zsolt a parlament nemzetbiztonsági bizottság elnökét, aki itt számolt be először arról, mit mondott neki Gyurcsány Ferenc az Orbán Viktor zsarolhatóságával kapcsolatos állítólagos dokumentumokról.

Az alábbi videóban megtekintheti a teljes adást. 

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink