Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-04-21 13:47:00

Politizálni is fog a Class FM-en Stohl András

Ma nem lehet olyat mondani, amiben nincs benne a politika – ezt Stohl András mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

A színművész néhány hete bontott szerződést a Vígszínházban, hogy egy reggeli rádiós műsor műsorvezetőjeként folytassa karrierjét. Az első adás után azt mondta: azt szeretné képviselni, amit egyébként is gondol a világról. Hozzátette: nem szeretne takargatni semmit, a műsorban egyéni, politikai véleményének is hangot ad, ha annak érzi szükségét.

A színművész elárulta: sok változás történt a magánéletében, elkezdte kicsit unni önmagát, ezzel egy időben jött a rádiós felkérés, ami lehetőséget ad neki arra, hogy új oldalát mutassa meg. Stohl András azt is mondta, hogy

csak egy kicsit akart hátrébb lépni a színháztól, nem végleg felhagyni vele, azt ugyanis a közönséggel és a társulatokkal sem teheti meg, hogy lemond bizonyos szerepeket vagy feladatokat.

Leszögezte: a Vígszínháztól nem művészi okok miatt jött el, egyszerűen csak arról van szó, hogy szabadúszóként könnyebben tudja beosztani az idejét.

A színművész cáfolta, hogy Sebestyén Balázsékat akarná most felülmúlni. Szerinte ugyanis a két műsort nem lehet összehasonlítani, egyelőre nem is versenyképesek. A színész azt mondta: egyelőre nem tudja, hogy bírja majd az új időbeosztást, de az biztos, hogy egy évig csinálnia kell, mert ennyi időre szól a szerződése. Hogy utána mi lesz, azt még nem tudja - mondta Stohl András. 

atv.hu 

További belföldi híreink