Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-04-18 08:18:00

Kommandósok csaptak le Győzikére: kábítószert és pénzt kerestek

Kommandósok szállták meg Gáspár Győző házát, miután a showmant a Nemzeti Adó és Vámhivatal 50 milliós költségvetési csalással vádolja.

Kommandósok csaptak le Győzikére: kábítószert és pénzt kerestek
Fotó: Facebook

A Nemzeti Adó és Vámhivatal 50 milliós költségvetési csalással vádolja Gáspár Győzőt. A vád szerint Győzike nagy értékű személyautókat hozott be külföldről, amiket később több cégen keresztül adott el, majd nem fizette meg az értékesítéshez kapcsolódó közterheket. Nem csak pénzt, hanem drogot és gépfegyvert is kerestek Győzikénél – írja a Blikk.

„Hat óra előtt bekopogtak a maszkos, gépfegyveres kommandósok, és közölték, hogy házkutatási parancsuk van. Virágot kirángatták az ágyból, lehúzták az ágyneműjét, a matraca alá is benéztek. Szegény kislány azóta köztünk alszik. Átkutatták a ruháinkat, a függönyök mögötti részt is átvizsgálták. Még mosdóra se mehettem egyedül” – mondta a Blikknek Győzike.

A showman elmondása szerint ezzel egy időben a lányánál, anyósánál, sógornőjénél, a testvérénél és a sofőrénél is házkutatást tartottak. A család egy másik ingatlanát is átfésülték, azt szerették volna megnézni, hogy a Győzike-villában van-e kábítószer vagy lőfegyver.

„Erre mondtam nekik, hogy ne vicceljenek már, hát még alkoholt sem ittam. Ott már egy újabb csoport várt, akik körbevették a házat. Nekem szegezték a kérdést, hogy van-e a házban kábítószer vagy lőfegyver” – mondta Gáspár. Végül semmi illegálisra nem bukkantak, ékszert és pénzt foglaltak le a hatóságok.

Gáspáréknál 740 ezer forintot találtak, amiből 710 ezret elvittek. Az összes otthonunkba kihívták a gáz-, villany-, víz- és áramszolgáltató szerveket. Elnézést kérek, de mi vagyok én, tolvaj? – tette fel a kérdést sírva Győzike.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink