Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-03-16 15:59:00

Hat ló alakította Kincsemet – részleteket árult el a rendező

Ma este lesz a Kincsem című film premierje, amely az utóbbi évek legnagyobb volumenű és legnagyobb költségvetésű magyar alkotása.

A film rendezője az ATV Startban árult el részleteket a forgatásról. Hernádi Gábor elmondta például, hogy


4500 ember és csaknem 100 ló szerepel a filmben, Kincsemet pedig összesen 6 ló alakította, hogy gyorsabban tudjanak haladni a forgatással.

Az állatok ugyanis egy nap csak két futamot futhattak, amiben annyira elfáradtak, hogy csak másnap "állhattak ismét kamera elé". A rendező hozzátette: nagyon jó csapattal dolgozott, a tervezett 75 nap alatt sikerült leforgatni a filmet.

Hernádi arról is beszélt, hogy Hegedűs Balázs egy nagyon erős forgatókönyvet írt, a cselekmény izgalmas és fordulatos, szemben Kincsem életével, hiszen minden versenyét megnyerte. Ezért írtak köré egy szerelmes, bosszúállós történetet. A film szereplői egyébként történelmi személyek, a történet kitalált.

A szerdai díszelőadáson egyébként nagy sikere volt a filmnek, a közönség állva tapsolta meg. Hernádi elmondta, hogy az alkotás nem indul fesztiválokon, lévén, hogy közönségfilm. A filmet a közönség díjazza, illetve szavazhatja meg különböző díjakra – tette hozzá. Mint megtudhattuk, a rendező már készül a következő filmjére, amit nyáron kezdhetnek el forgatni.  

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink