Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2016-12-27 09:25:00

Kósa, Fásy, Tvrtko: Nézze meg az év legütősebb ATV-s videóit – II. rész

Összegyűjtöttük azokat az idén készült felvételeinket, amikről kár lenne lemaradnia.

Matolcsy György áldott adventet kíván

A karácsony közeledtével a lakásügye helyett inkább a bejgliről és az Adventről beszélt az újságíróknak Matolcsy György a parlamentben.

Kósa: Élőben láttam Fásy Ádámot, talán az volt a leghátborzongatóbb

Szintén idén decemberben arról kérdezték a Fidesz frakcióvezetőjét, hogy mit szól ahhoz a sajtóhírhez, hogy Balog Zoltán válthatja Áder Jánost az államfői székben. Kósa Lajos Fásy Ádámot, Elvis Presley-t és Zámbó Jimmy-t is belekeverte a válaszába.

"Ideje volt" - Megszólalt a Fidesz alelnöke a Népszabadság bezárásáról

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke sajtótájékoztatót tartott azon a napon, amikor bezárták a Népszabadságot. A politikus nem kertelt, amikor megkérdezték, mi a véleménye az ügyről. Elárulta: nem fog krokodilkönnyeket ejteni a napilapért.

Allah Akbar-kiáltással távozott egy férfi Gyurcsány fórumáról

Szeptemberben kisebb incidens zavarta meg Gyurcsány Ferenc DK-elnök nagykanizsai fórumát, amikor egy népszavazáspárti férfi a több száz fős közönséget próbálta meggyőzni a „nem” szavazat fontosságáról.

Novak Előd kiakadt a Saul fia sikerén

A Jobbik kirúgott képviselőnek a holokausztipar jutott az eszébe arról, hogy a Saul fia című – azóta Oscar-díjat nyert – film elnyerte a legjobb külföldi filmnek járó Golden Globe-díjat. Novák Előd szerint hiába ösztönzik a magyar történelmi filmek készítését a "holokausztipar dübörgése közben", mert a téma Novák szerint csak a holokausztfilmekben merül ki Vajnáéknál.

Nem adott epret az „ATV szennycsatornának” a jobbikos polgármester

Júniusban a parlament előtt beszélt az érpataki polgármester arról, hogy milyen eredményeket ért el a településen. Orosz Mihály Zoltán kóstolót is hozott a település termesztett terményekből, de az újságírók abból nem kaphattak. Viszont csaknem másfél órán keresztül szidalmazta a sajtó megjelent képviselőit, közben pedig a megszálló hatalmakról is beszélt és az orosz demokráciát dicsérte.

Mit csinál a TEK, ha megtámadják Orbán Viktort?

Áprilisban a Városligetben tartották a VI. Rendőr- és Tűzoltónapot, az atv.hu munkatársa pedig a helyszínen járt.

Évértékelő a Nyugatinál

Az atv.hu száguldó riportere az utca emberét kérdezte: hogyan értékeli a 2016-os esztendőt?

Tvrtko az ATV-ben árulta el, mikor jön haza

Vujity Tvrtko hónapok óta Amerikában él, míg felesége Angliában dolgozik. A műsorvezető az Egyesült Államokból kapcsolódott be az ATV Start Plusz műsorába december 12-én, és elárulta, mikor jön vissza Magyarországra dolgozni.

Ajánlom

További belföldi híreink