Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2016-12-30 05:10:00

Novák: Vona kivégzett - Az év legütősebb ATV-s videói, III. rész

Az egykori szocialista miniszter az ATV-ben mondta el, hogy halálos beteg. Az LMP és a DK kameránk előtt esett egymásnak a parlament folyosóján. Novák Előd ugyancsak az országházban értékelte stábunknak politikai kivégzését. A frissen szabadult "keresztapa" lábára pedig szintén kameránk jelenlétében esett rá a hűtőszekrény. Összegyűjtöttük azokat a felvételeket, melyekről kár lenne lemaradnia.

Ezt a videót küldözgetik sírva a fideszes vezetők

November végén újabb megerősítést kapott a kormányoldal, hogy az ellenzék miatt nem kell aggódniuk. Ekkor látott ugyanis napvilágot az a videó, amelyen Schiffer András, az LMP leköszönt társelnök-frakcióvezetője Varjú Lászlóval (DK) szólalkozik össze a parlamentben. Kormánypárti forrásaink szerint a képanyag akkora sikert aratott köreikben, hogy röhögve küldözgetik egymásnak, annak bizonyítékaként, miért nem kell aggódniuk a tervezett ellenzéki összefogás hallatán. A DK egyébként az alkotmánybírók miatt bukott ki az LMP-re.

Drámai bejelentést tett az ATV-ben az MSZP egykori nagyágyúja

Az MSZP egyik alapítója, Suchman Tamás novemberben drámai interjúban beszélt a betegségéről az ATV-ben. „Nem azért teszem ezt a dolgot, amit teszek, mert indulni akarok valahol. Van egy-két napom, egy-két hónapom, egy-két évem az életben. Szívelégtelen és veseelégtelen vagyok, dialízisre járok hétfőn, szerdán és pénteken” – jelentette ki Suchman Tamás. (A videó 11:10 percétől hallható.)

Rogán: Hibáztam

A Miniszterelnöki kabinetirodát vezető miniszter októberben elismerte, hogy nem volt helyes helikopterrel mennie az esküvőre, miután a parlament mai ülésén össztűz alá vették az ellenzéki képviselőtársai. Rogán Antal azt felelte: ha helikopterügyben egy szocialista képviselő kritizálja, akkor elég lenne annyit felelnie, hogy Kóka János. Hangsúlyozta, elismeri, hogy hibázott, és az ügynek számára van egy nagyon komoly tanulsága: az, hogy politikus magáncélból soha nem használhat helikoptert.

Épphogy szabadult Tasnádi, rádöntöttek egy hűtőt a lábára

Szeptember 16-án délelőtt kiengedték Tasnádi Pétert a tiszalöki börtönből. Az ATV stábja megörökítette a nem éppen zökkenőmentes szabadulást.

Balhé volt a fagyállós gazda ítélethirdetésén

A mindenki által csak fagyállós gazdaként ismert férfinak pedig – szemben Tasnádival – egyáltalán nem is kellett megismernie a börtön falait. Jogerősen másfél év, három évre felfüggesztett szabadságvesztésre enyhítette ugyanis a Fővárosi Ítélőtábla a büntetését. Korábban első fokon hét év letöltendő börtönre ítéltek, mert fagyállót öntött a sorozatos lopások megakadályozása érdekében a saját borába, és emiatt egy ember meghalt. Az áldozat apja nem bírt az érzelmeivel az ítélethirdetésen.

Egy nap Vona Gáborral

Vadonatúj, hiánypótló műsorral jelentkezett szeptemberben az ATV. A Magánszféra a politika olyan mélységeibe enged betekintést, ahová eddig a néző nem, vagy csak nagyon ritkán látott be: átlép a falakon, és a politikusok magánéletébe kalauzol – tabuk nélkül. Az első adásban Vona Gábor életébe nyerhettünk bepillantást. A Jobbik elnöke azóta kapott hideget-meleget a műsorért.

Novák: Vona kivégzett

De nem csak ezzel kavart idén nagy vihart Vona Gábor, hanem azzal is, hogy júniusban kizárta a Jobbik parlamenti frakciójából Novák Előd egykori alelnököt, akit abban is megakadályozott, hogy újrainduljon a párt alelnöki székéért. Az atv.hu-nak akkor sikerült megszólaltatnia Novák Elődöt, aki politikai kivégzésként élte meg a pártvezetés döntését.

„Túl nagy volt a pofájuk”

Nem csak Novákot „végezték ki” idén, hanem Magyarország legnépszerűbb baloldali napilapját, a Népszabadságot is. Az atv.hu száguldó riportere arról kérdezte az utca emberét, hogy mit szól a lap bezárásához.

Világcsúcs és aranyérmek: Így indítottunk Rióban

Két olimpiai aranyérmet szereztek a magyarok már az első versenynapon Rióban. Hatalmas világcsúccsal nyert olimpiai aranyérmet Hosszú Katinka.

Ajánlom

További belföldi híreink