Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2016-12-05 12:34:00

Mégsem a kormányhivatalok dolgozói viszik ki a 10 ezer forintot

A szakszervezettel folytatott tárgyaláson Lázár János azt mondta, nem a járási kormányhivatalok munkatársaival juttatják el a nyugdíjasoknak szánt 10 ezer forintos Erzsébet-utalványokat – értesült az atv.hu.

Mégsem a kormányhivatalok dolgozói viszik ki a 10 ezer forintot

A szakszervezettel folytatott ma délelőtti tárgyaláson Lázár János azt mondta, nem a járási kormányhivatalok munkatársaival juttatják el a nyugdíjasoknak szánt 10 ezer forintos Erzsébet-utalványokat, tudta meg az atv-hu az egyeztetésen résztvevő Boros Péternétől.

A Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezetének (MKKSZ) elnöke portálunknak azt mondta, Lázár elfogadta az érdekképviselet érveit, és visszakozott az eredeti elképzeléstől. Arról, hogy ezek után miként juttatják el az utalványokat az érintetteknek, Lázár közleményben tudatta, a Magyar Postához fordul. Azt kéri a cégtől, hogy tegyen egy újabb, gyorsabb és olcsóbb megoldásai javaslatot arra, hogy minden nyugdíjas még Karácsony előtt megkaphassa a kormány által juttatott tízezer forintos Erzsébet-utalványt.

Orbán Viktor miniszterelnök a múlt héten jelentette be, hogy karácsonyig minden nyugdíjas kap 10 ezer forintnyi Erzsébet-utalványt. A kézbesítéssel kapcsolatban akkor az a döntés született, hogy a Posta helyett a kormányhivatalok munkatársainak kell kivinniük az utalványokat. Ez azonban komoly ellenállásba ütközött.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink