Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2016-10-08 06:20:00

Havas: Frakcióvezető szeretnék lenni a Fideszben

Ennyire felbosszantotta egy szerencsétlen nyilatkozat.

 

Havas Henrik a róla elnevezett műsor egyik pontján arra jutott, hogy legszívesebben átvenné a kormánypárt frakciójának vezetését, mivel úgy, ahogy a tényleges frakcióvezető nyilatkozott a népszavazásról, ő is képes lenne beszélni.

A viccen túl azonban elég sok indulatot generált a referendum még közel egy héttel az esemény után is. Havas továbbra is vallja, hogy utálja a kerítést, de nem tud jobb megoldást, míg például Sándor Zsuzsa szerint nem bizonyítható a migráció veszélye. A bírónő fel is tett néhány olyan kérdést Havasnak – pl.: Honnan tudja, mi jár „a migránsok” fejében? –, amire a műsorvezető nem tudott felelni. 

Ma este kiderül továbbá, ki „a parlament leggyengébb láncszeme”, kiderül, miért kell ismét rehabilitálni Nagy Imrét, szóba kerülnek az aktuális botrányok Matolcsy és Rogán körül, és szóba kerül a borzalmas bicskei gyanú a gyermekotthonban történt szexuális zaklatásokról.

Havas egyszer egy teljes napot töltött Rogán Antallal, ma azt is elmondja, milyen benyomást tett rá az ifjú miniszter. És az is kiderül, mi köze van Lázár Jánosnak a Mágnás Miskához.


Havas a pályán, ATV, szombat, 19.15.

További belföldi híreink