Itthon

2016-10-06 07:05:00

Hajdú Péter: Jól ismerem Rogán Antalt

Riportalanynak is nagyon jó vagyok, egyszer azt mondta Friderikusz, hogy minden cikk az újságíró IQ szintjén köszön vissza – ezt Hajdú Péter mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

A műsorvezető szerint, ha van mondanivalója, azt megteszi örömmel, ebben a tekintetben nem érti a hisztit. A showman elmondta: az MTV-s időszak azért zárult le, mert őt anno Medgyessy Péterhez kötötték, a TV2-nél más a helyzet, nem hosszabbították meg a szerződését. Hozzátette: jól ismeri Rogán Antalt, de Mesterházy Attilát is, nem gond egy műsorvezetőnél, hogy ismer politikusokat, de ők nem emelik fel érte a telefont. A TV2-től való távozásomnak nem politikai oka volt – fogalmazott.

Hajdú Péter kijelentette: sosem volt státuszban a TV2-nél, műsorokat gyárt még jelenleg is oda a saját cégével, e mögött nincs politika, szakmailag döntöttek úgy, hogy nem folytatják a Frizbit és a Show Time-ot. A műsorvezető elmondta: Ökrös Gergely nem akarta, hogy folytatódjon a műsor, ehhez nincs köze Rogán Antalnak és Habony Árpádnak.

A showman elmondta: a TV2-nél is meg volt szabva, hogy 8 százalékos haszonkulccsal lehet dolgozni, erre a politikában nem fáj senkinek a foga, nem akkora tételekről van itt szó. Hozzátette: az a lényeg, hogy most itt vagyok. A politikusok is emberek, van humoruk, meg kell mutatni a másik arcukat, Orbán Viktorral sem a GDP-ről beszélnék, hanem arról, hogy pelenkázta-e már az unokáját – magyarázta.

atv.hu

További belföldi híreink