Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2016-10-03 07:42:00

Semjén Zsolt: Barátom, a te fejedet fogják levágni először

A baloldal magára húzta ellenkampányával a jövőben várhatóan előforduló migráns agresszió felelősségét – állította Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes az atv.hu riporterének a kvótanépszavazás fideszes eredményváró rendezvényén.

„Az a sokmillió idegen kultúrából jött ember, aki Franciaországtól Hollandián keresztül Németországon át Skandináviáig bejött Európába és egyre frusztráltabb a táborokban, mert nem tud németül, nincs szakmája, analfabéta, hónapok fél évek, évek telnek el és nem jut előre, egyre agresszívebb, rengeteg konfliktus lesz ebből” – értékelte a migrációban rejlő kockázatot a KDNP elnöke és úgy vélekedett, hogy ha a bevándorlási hullámokkal ezres, tízezres nagyságrendben Európába küldött dzsihadisták miatt vér fog folyni, akkor óhatatlanul előkerül majd a felelősség kérdése.

"Az MSZP Gyurcsányhoz viszonyítja magát"

Semjén szerint a legnagyobb felelősség a szocialista pártot terheli, amelyik – miként 2004. december 5-én a határon túli magyarokkal szemben – megint elszalasztott egy lehetőséget, hogy pártpolitikai szempontjai helyett az ország érdekei mellé álljon. Úgy látja,

ebbe a végzetes hibába amiatt csúszott az MSZP, mert Gyurcsány Ferenchez viszonyították magukat, és ezáltal egy olyan pályára tévedtek, ahol már a saját szavazóik sem értenek velük egyet.

A miniszterelnök-helyettes egy személyes élményét is megosztotta az atv.hu riporterével, azokról a beszélgetésekről, amikor szocialista érzelmű barátaival vitatkozott a melegházasság témakörében, és végső érvként megemlítette számukra: a vita előfeltétele mindkettejük vonatkozásában az, hogy a fejük a nyakukon maradjon. „Barátom a te fejedet fogják levágni először, mi majd csak a sor végén leszünk” – mondta ismerősének a pártelnök, és ismét arra futtatta ki gondolatmenetét, hogy ha a bevándorlási hullámok nyomán „terrorista akciók lesznek, vér fog folyni, konfliktusok lesznek és kezelhetetlen probléma éveken át”, akkor ismét megfogalmazódik majd a hazai baloldal felelőssége.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink