Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2016-10-03 10:28:00

Helikopterrel repült vissza Rogán a mándoki esküvőről

Helikopterrel tért vissza Rogán Antal Szabó Zsófia televíziós személyiség esküvőjéről – erősítette meg a Bors és a Népszabadság információját a helikopter üzemeltetője. A két napilap internetes oldala fotókat is közölt a budaörsi leszállásról.

A budaörsi repülőtéren készített képeken látható, amint Rogán Antal leszáll egy Bell 206-os típusú helikopterrel, nem sokkal vasárnap tizenegy óra után. A gép óránként 250 ezer forintba kerül. A helikopterből kiszállva Rogán egy Mercedesbe ült át.

A képeket látva a Nol.hu megkereste a Miniszterelnöki Kabinetirodát. Arra kérdésre, hogy igaz-e az a hír, hogy helikoptert is igénybe vettek ahhoz, hogy eljussanak egy szabolcsi esküvőre, a lap szerint a miniszter azt válaszolta, összetévesztették valakivel. A lap elküldte Rogán Antalnak a képet, amelyen a helikopter és a már említett Mercedes között látható, hogy módosítja-e a válaszát, de erre nem reagált.

Megkeresték a helikopter üzemeltetőjét, a FlyCoop Kft.-t is, amelynek tulajdonosa, Jakab Tamás eleinte azzal hárította el az érdeklődést, hogy nem tudja, merre járt a cégük ékkövének számító helikopter. Később azonban módosította nyilatkozatát, azt állította, hogy ő ajánlotta fel a politikus feleségének, hogy visszahozza őket Mándokról, az esküvőről. "Ez a szívesség kifejezetten Cecíliának szól, akit személyesen is ismerek, nem a férjének” – írta.

A Bors is megkérdezte Rogán Antal sajtósát a helikopterezésről. A vasárnap délután kapott válaszában nem említik a járművet: "A családommal valóban részt vettünk az említett esküvőn, amire kocsival mentünk és amiről kora reggel jöttünk vissza."

Később a Bors is megkapta Jakab Tamás válaszát.     

Szombat délután egyébként Szabó Zsófia ismert televíziós személyiség kötött házasságot egy szabolcsi kötődésű vállalkozóval.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink