Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2016-09-29 07:55:00

15 dolog, amit eddig biztosan nem tudott Gyurcsány Ferencről

A Magánszféra című műsor második adását láthatták a nézők szerda este az ATV-n. A politikusok magánéletét bemutató 50 perces riportfilm vendége ezúttal a Dk elnöke, Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök volt. Összegyűjtöttünk néhány információt, amelyek eddig rejtve voltak a nagyközönség elől.

1. Egy héten legalább kétszer, reggel 7-kor az alagsorában edz. 2006-2009 között heti 7-szer futott, mert így ki tudta magából adni a feszültséget.

2. Amikor miniszterelnöksége alatt moziba ment a családdal, két testőr kísérte el őket oda is. Az egyik civil ruhás testőr előttük, a másik mögöttük vigyázott. A kertje most is be van kamerázva.

forrás: facebook.comForrás: facebook.com

3. A házimunkából is kiveszi a részét: mosogat, vasal, bevásárol, főz.

4. Nagyon szereti a tornacipőket.

5. Sosem járt manikűrösnél, kozmetikusnál. Nincs rajta sem gyűrű, sem óra, sem ékszer. Nem használ dezodort, szerencsés típusnak vallja magát, mert nem izzadós típus. Nem használ borotvahabot, vizes borotvával szedi le az arcszőrét.

6. Úgy véli, az őszödi beszéd terhét cipeli élete végéig és még utána is.

7. Jó alvó, lefekvés után három perccel már alszik, egészen hajnalig. Két eset után viszont voltak álmatlan éjszakái. Egyszer mikor Medgyessy Péter felkérte miniszternek, majd az őszödi beszéde utáni időszak hozott számára álmatlan éjszakákat.  

8. Majdnem három évig egy pénzügyi- majd nemzetközi pénzügyi tanácsadó cégnél dolgozott. Eleinte „majdnem kifutófiú” volt, majd igazgató lett. Tanácsára nagyon nagy jövedelmekre tesznek szert az emberek.

9. Nincsenek ingatlanbefektetései, értékpapírokban tartja a pénzét.

10. A felesége kérésére nem próbálta még ki a bungee jumpingot és az ejtőernyőzést. Ha Klára megengedné, szívesen kipróbálná.

11. 10 éve 4,5 milliárdra becsülték a vagyonát. Ennek a felét, vagyis 2 milliárdot a politika miatt bukott el. Nemsokára minden befektetésétől megválik.

12. Vacsorázott már Putyin feleségével és volt, hogy az orosz elnök váratlanul felhívta a születésnapján, ma azonban már a telefonszámát sem tudja, nem tartják a kapcsolatot. Szerinte Putyin 2011-2012-ben két választáson is csalt és mára átment autokratába.

13. Saját bevallása szerint 1989-1990-ben csodálta Orbán Viktort. Nem a személyével van problémája, hanem a politikájával.

14. Elmondása szerint nem urizál: egy öt éves Skodával, kinyúlt pulóverben jár, és két éves a telefonja.

15. A teljes fizetését eladományozza. Minden hónap harmadik napján húsz embernek utal pénzt, hogy segítse őket. Ez évente nagyjából 10-12 millió forint, vagyis a teljes fizetése plusz még egy bizonyos összeg.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink