Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2016-08-26 10:46:00

Küszöbön állhat a Népszabadság eladása

Az állítólagos vevő, a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Duna Aszfalt nem erősítette meg, de nem is cáfolta értesülésünket.

Küszöbön állhat a Népszabadság eladása
Mészáros Lőrinc

Az ATV több, egymástól független iparági forrásból is úgy értesült, hogy a közelmúltban a Duna Aszfalt Kft érdekeltségébe került a Pannon Lapok Társasága (PLT) és a több napilapot, köztük a Népszabadságot is kiadó médiavállalat. Úgy tudjuk, a múlt héten visszarendelték szabadságáról ez utóbbi cég menedzsmentjének egyik vezetőjét, amit egyik forrásunk azzal magyarázott, hogy jelentős változás történt a cég életében: informátorunk szerint aláírták az adásvételi szerződést.


A Duna Aszfalt kft. a felcsúti polgármester, Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozik.

Megkerestük a céget, és megkérdeztük, igazak-e értesüléseink, és ha igen, mi lesz a jövőben a Népszabadság sorsa.

Levelünkre Lehel Zoltán, a Duna Aszfalt kft szóvivője válaszolt. Ezt írta: "Önök az első olyan médium, akik szeretnének megbizonyosodni a kérdésükben leírtak valódiságáról, és a válaszunk figyelembe vételével a cikküket megírni. Nem tudjuk, hogy az értesülésük honnan származik, és nem is tudjuk megerősíteni azt."

A cég tehát nem erősítette meg, de nem is cáfolta információinkat. Kerestük a Népszabadságot kiadó Mediaworks Zrt vezérigazgatóságát is, amint választ kapunk kérdéseinkre, frissítjük cikkünket.

Frissítve – Cikkünk megjelenése után az alábbi közleményt juttatta el portálunkhoz a Mediaworks:

A Mediaworks elvi alapon nem kommentál pletykákat és szóbeszédeket. Mindazonáltal szeretnénk megerősíteni, hogy a Mediaworks tulajdonosi struktúrája a Csoport megalapítása, azaz 2014 szeptembere óta változatlan. Továbbá szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy a Mediaworks éppen egy jelentős felvásárlást végez, és jelenleg ez áll a vezetőség figyelmének központjában. 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink