Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2016-08-25 10:10:00

FGRP: Retro Viktorra nincs már szükség

2014 Szilveszter napján alakult meg a párt, attól a perctől kezdve dolgoznak, 60 ezer fős a támogatók listája, az a céljuk, hogy a retro kormányokat leváltsák, és szakértői kormány legyen – ezt Blazovich Tímea mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

A Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja elnöke szerint már komoly kormányprogramjuk is van, amelyet politikusok és szakértők nélkül sikerült összeállítani, olyan dolgok szerepelnek benne, ami valóban kell az embereknek. Bognár Gábor, a párt szóvivője elmondta: ez egy civil kezdeményezés volt alapvetően, azért alakultak párttá, mert csak így lehetséges a kormányváltás.

Hozzátette: folyamatosan járják azokat a környékeket, ahol jelen vannak a szimpatizánsok, meghallgatják az emberek igényeit, ennek alapján alakul folyamatosan a program is. Blazovich Tímea kijelentette: a retro Viktorra nincs már szükség, miatta tart itt az ország, és mentek külföldre a gyerekeik. Az FGRP elnöke hangsúlyozta: Orbán Viktor úgy gondolja, hogy csak a férfiaké a világ, ezt bizonyítja az is, ahogy az olimpiai érmekről beszélt.

Bognár Gábor elmondta: Orbán ezen mondata a nők megalázásáról szól, ezt bizonyítja az is, hogy nem engednek döntés közelbe nőket sem. Nagy igény van ma Magyarországon arra, hogy ne csak praktikus gondolkodás, hanem empátia is legyen a politikában, nagy szükség van a női gondoskodásra, elég arra gondolni, hogy már teljesen kiherélték a szociális rendszert – fogalmazott. Blazovich Tímea szerint az ellenzéki pártok között sincs olyan, amelyik igazi válaszokat adna az emberek problémáira.

Bognár Gábor elmondta: az egész rendszert szeretnék megváltoztatni, fel akarják nyitni a társadalom szemét. Hozzátette: nem elég kimenni a parlament elé és kiáltozni, hogy Orbán takarodj, gondolkodásra kell késztetni az embereket. A szóvivő szerint nem szabad isten módjára imádni valakit, és elfogadni annak minden gondolatát.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink