Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2016-06-13 12:46:00

Újabb változás az ATV-n

Új hírműsort indított a csatorna a két kora esti híradó között. Nézze meg az első adást!

A Nap híre címmel vadonatúj műsor indul az ATV-n ma este. A 17.45-ös és a 18.45-ös Híradó közti fél órában, 18.15-től a nap legfontosabb hírét járjuk körül helyszíni tudósításokkal, exkluzív videókkal és szakértő vendégekkel.

simon andrás és balogh juditSimon András és Balogh Judit

A Nap híre közéleti-politikai műsor, amely túlmutat magán a híren – napi egy fajsúlyos témát dolgoz fel alaposan, betekintést engedve a hír hátterébe is, magyarázatot adva a történések miértjeire.

A Nap híre minden hétköznap látható az ATV-n: Balogh Judit, Bánó András és Simon András heti váltásban vezeti a műsort.

simon andrás és balogh judit a műsor szerkesztőivel egyeztetnekSimon András és Balogh Judit a műsor szerkesztőivel egyeztetnek

Ma este az orlandói mészárlás lesz a műsor témája: az Iszlám Állam két éve hirdette meg a „magányos farkas” stratégiát a nyugati társadalmak megfélemlítésére. Ezért kérdéses, hogy az orlandói tömeggyilkosságot követi-e újabb terrorakció – az Egyesült Államokban, vagy Európában. Az sem lényegtelen, hogy az Egyesült Államokban zajló választásokat a terroristák miként képesek befolyásolni. Egy évtizede Spanyolországban a madridi vonatrobbantás megváltoztatta az ország politikai térképét.

Az Iszlám Állam céljairól és módszereiről Besenyő János ezredest, a Honvéd Vezérkar Tudományos Kutatóhelyének vezetőjét kérdezzük, Zgut Edit, a Political Capital külpolitikai elemzőjével a terrorakció politikai vetületéről beszélgetünk, és itt lesz velünk Vizin Balázs kollégánk az Egyesült Államokból, illetve Korvin Tibor külpolitikai újságíró, a Világhíradó munkatársa.

A nap híre Simon Andrással, ATV, 18.15

Ajánlom

További belföldi híreink