Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2016-02-27 13:15:00

Havas: Vannak alvilági kapcsolataim

A műsorvezető a keddi választási irodai botrány részleteit akarta megtudni, és ezért kénytelen volt felhívni régi ismerősét.

Szolnokról jöttek 20-30 ezer forintért „hazaárulóskodni” azok a kopasz kigyúrt férfiak, akik a magyar demokrácia egyik legszégyenteljesebb akciójával megakadályoztak egy ellenzéki népszavazást, állította Havas Henrik az ATV Havas a pályán szombat este látható adásának felvételén. A műsorvezető azt is elmondta, kinek a megbízásából jöttek a kopaszok, és azt is elmondta, hogy mindezt egy alvilági ismerősétől tudta meg.  

Az akciót az egyébként vállaltan jobboldali gondolkodású Németh Alajos is elítélte, akárcsak a többi vendég: Rangos Katalin, Iván Júlia és Kukorelly Endre.

A többi témában már nem mutatkozott ilyen egyetértés, sőt, szinte nem volt olyan kérdés, amiről ne alakult volna ki vita. Persze, a műsorban megszokott csipkelődő, humoros hangnemben. Kiderült például, hogy Havas Henriknek köszönhetjük a CSOK-ot – tényleg, hiszen ő mondta –, de az is, hogy milyen állambiztonsági jelentéseket talált saját magáról a történeti levéltárban.

A műsor témái pedig ezek voltak / lesznek:  
 
Kopaszok állampolgárok a választási irodánál
 
Orbán szerint a törvény a hibás  
 
Népszavazást akar a kormány a kvótáról
 
Jogászok a népszavazásról  
 
Kósa és Tarlós Habonyról  
 
Szobrot kapott a fajvédő  

Ügynök volt-e Walensa?   

Nagy-Britannia kiléphet az EU-ból
 
Dömsödi beszólt Kövérnek

Havas a pályán, ATV, szombat, 19.15.

További belföldi híreink