Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2016-02-05 12:22:00

Ismét kórházba került Rékasi Károly

A József Attila Színház törölte a darabot, amiben Rékasi játszotta volna a főszerepet.

Ismét kórházba került Rékasi Károly

Rékasi Károly kórházba került – tudta meg az atv.hu. A színészt ugyan nem tudtuk elérni, a hírt azonban színházi források megerősítették lapunknak. A József Attila Színház egyébként törölte holnapi műsorából a Feketeszárú Cseresznye című darabot melyben Rékasi Károly játszotta volna a főszerepet, és úgy tudjuk, hogy a tavaszi szezonban már nem is tűzik műsorra. 

Cikkünk megjelenése után egy órával a József Attila Színház közleményt adott ki, hogy Rékasi Károly nyári motorbalesetből származó sérülései nem gyógyultak megfelelő ütemben, ezért újabb operációra van szüksége.

"A József Attila Színház legfontosabb szempontnak minden körülmények között színészei, alkotói és dolgozói egészségét és biztonságát tekinti, ezért Rékasi Károly színpadra lépésével, teljes gyógyulása érdekében előreláthatólag évad végéig nem számol. Az ebből következő műsorváltozásokért a közönség megértését és türelmét kérjük" - áll a színház közleményében.

"A színház vezetősége, minden tagja és dolgozója egy emberként áll Rékasi Károly mögött, felépüléséhez minden támogatást megad és bízik benne, hogy a kollégák, barátok és a közönség legnagyobb örömére hamarosan visszatérhet a színpadra" - tették hozzá. 

atv.hu

További belföldi híreink