Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2015-12-16 18:13:00

„Ákos, ki vagy rúgva” – Ismét beintettek az énekesnek

Ma délelőtt a Magyar Telekom szerződést bontott Kovács Ákossal a nőkre tett megjegyzései miatt. Nem sokkal később a kormánypárti 888.hu is beleszállt az énekesbe.

Ákos két nappal ezelőtt arról értekezett az ECHO TV-ben, hogy „a nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak”. Majd azt is kifejtette, hogy szerinte mi a nők dolga.

A Magyar Telekom ezt követően közleményben tudatta, hogy szerződést bont az énekessel, ugyanis a cég nem tartja összeegyeztethetőnek az interjúban elhangzottak szellemiségét a Telekom csoport hitvallásával és értékrendjével.  

Lázár János a mai Kormányinfón rendesen kiakadt a német cég döntésén: „ez egy vélemény- és ízlésdiktatúra, ami megengedhetetlen egy demokráciában” – jelentette ki a miniszter, hozzátéve, hogy megdöbbent a lépésen.

Nem így a G. Fodor Gábor főszerkesztésével működő 888.hu, a portál ugyanis páros lábbal szállt bele Kovács Ákosba. Mivel a főszerkesztő egyúttal a kormány agytrösztjeként is emlegetett Századvég stratégiai igazgatója, igencsak meglepő a hatalmas véleménykülönbség Lázár és a portál között.


A 888.hu többek között tahónak nevezi az énekest és egy irritáló példának arra, amikor valakivel elszáll a ló. Majd nemes egyszerűséggel elküldik Ákost a pi888ba.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink

Kapcsolódó cikkek, videók