Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2015-07-13 16:44:00

Vadai: a kormánytagok szerint is távoznia kell a NAV-elnöknek

Valószínűleg a kormány tagjai közül is sokan úgy látják, hogy az adóhatóság elnökének távoznia kell posztjáról – véli a DK alelnöke.

Vadai Ágnes az ATV Start-ban elmondta, Varga Mihály is elismerte, az amerikai kitiltási botrány óta megrendült a közvélemény egyébként sem túl erős bizalma az adóhatóság irányába, a NAV-elnök menesztésének pedig már csak a miniszterelnökkel meglévő bizalmi viszony lehet az akadálya.

Lázár János, a nemzetbiztonsági bizottság ülésén tett kijelentése kapcsán, miszerint az Egyesült Államok Románián keresztül Magyarországot is veszélyezteti, Vadai úgy fogalmazott, aki nem érti a nemzetközi világot és mindenhol ellenséget keres, az előbb-utóbb egyedül marad. Márpedig Vadai szerint Magyarország, amely létrejötte óta mindigis a nyugathoz akart tartozni, a jelenlegi kormány politikájának köszönhetően most végletesen elszigetelődött, és olyan keleti országokkal keresi a kapcsolatokat, amelyekkel nincsenek közös értékeink. Lázár János ahogyan sokminden másban, úgy ebben is téved, Magyarország a hazánk, Európa az otthonunk, az Egyesült Államok pedig a barátunk – fogalmazott a DK alelnöke.

atv.hu / J. I

További belföldi híreink