Itthon

Zúgott a "mocskos Fidesz!" a belvárosban

Nézze meg az ATV összefoglalóját
március. 8. vasárnap 19:59

Vége a tüntetésnek
március. 8. vasárnap 17:31
Újabb tüntetés jön
március. 8. vasárnap 17:29

Március 28-ára országos tüntetést jelentett be Juhász. Közben leállt a generátor, elment az áram. Juhász hangosbeszélőre váltott.

Juhász keményen nyomja
március. 8. vasárnap 17:23

Nem gondoltam, hogy ötezernél is többen leszünk, ezért ilyen a hangosítás - szabadkozik Juhász. Nem fogjuk hagyni, hogy ellopják Magyarországot - mondta, és hozzátette, amióta Polt Péter vezeti az ügyészséget, harmadával csökkent a korrupció elleni nyomozások száma.

"Börtönbe!" - kiabálja a tömeg.

Szerinte Orbán Viktor olyan szinten van, mint egy alujáró utolsó neppere, aki itt a piros, hol a piros játékkal veszi el az emberek pénzét. Ő nem a mi miniszterelnökünk, hanem a tolvajok fejedelme - jelentette.

"Mondjon le, börtönbe!" - zúg a tömeg.

Folyamatos a fújolás
március. 8. vasárnap 17:17

A nyomozó iroda előtti járdaszakaszt lezárták. A beszédek alatt a tömeg egyre dühösebb, szinte folyamatosan fújolnak, sípolnak, zúg a "Rogán maffia!".

"Az, hogy ti loptok, az tény"
március. 8. vasárnap 17:17

Marek Bertram elmondta: 12 hónapja tett feljelentést az áláírásmásolással kapcsolatban, és aztóta nem történt semmi. Szerinte választási csalás történt. Az ügyészség és a Válaszási Bizottság is szemet hunyt afelett, hogy meghekkelték a választási rendszert - mondta. "Az, hogy ti loptok, az tény" - jelentette ki Orbán Viktornak címezve.

"Csírájában fojtják el a büntetőeljárásokat"
március. 8. vasárnap 17:11

Ivanics Éva volt pénzügyőr alezredes szerint azért kell az NNI székháza előtt demonstrálni, mert a magyar bűnüldözésben egyre inkább "nem kívánatos gyakorlat" honosodik meg, a feljelentés elutasítása, azaz "a büntetőeljárás csírájában történő elfojtása". Példaként Juhász Péter feljelentésére utalt az V. kerületi önkormányzat ingatlaneladásai ügyében.

Itt nézheti élőben
március. 8. vasárnap 17:04

A beszédeket az ATV élőben közvetíti.

Megérkeztek
március. 8. vasárnap 17:03

Megérkeztek a Vörösmarty-Aradi utca sarkán lévő Nemzeti Nyomozó Iroda épülete elé. "Börtönbe!" "Fidesz maffia!" - skandálják, amíg a tömeg végét várják.

Zúg a "mocskos Fidesz!"
március. 8. vasárnap 17:02

A menet befordult a Vörösmarty utcába, egyre többen csatlakoznak. Zúg a "mocskos Fidesz!"