Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2015-02-07 11:55:00

Simicska elhagyta az országot

Még tegnap délután elutazott az országból Simicska Lajos, miután nemcsak lecserélte médiabirodalma vezetőségének nagy részét és kivásárolta a szerinte "árulóvá vált" Liszkay Gábor üzletrészét a médiumok kiadóvállalataiból, hanem indulatos, vulgáris kirohanásoktól sem mentes nyilatkozatok sorát is adta. Az üzletember immár külföldről nyilatkozott szombaton a Népszavának.

Sosem kértem olyat, hogy Orbán családját támadják – nyilatkozta a Népszavának az éppen külföldön szabadságon lévő Simicska Lajos, annak kapcsán, hogy Bayer Zsolt ennek az ellenkezőjét nyilatkozta pénteken délután. Bayer azt állította, hogy a Simicska-féle médiabirodalom vezetői azért mondtak le pozícióikról, mert tulajdonosuk ezt kérte tőlük, amire ők – lelkiismereti okokból – nem voltak hajlandóak. „Számomra a család szent, a sajátom is és a másoké is - fogalmazott a Népszavának a vállalkozó,  - de még csak azt sem kértem, hogy Orbán Viktor személyét kritizálják. Bírálatom a kormányfő politikájára és az őt körbevevő tanácsadókra vonatkozik, nem pedig Orbánra - írja a Népszava.

Amint megírtuk tegnap robbant a hír, hogy lemondott Simicska médiabirodalmának teljes vezetősége, miután a Népszavában bejelentette, hogy totálissá válhat a médiaháború.

Erről folyamatosan frissülő tudósításunkat itt olvashatja.

A Simicska-ügyről nyilatkozó Csintalan Sándor interjúját az Egyenes Beszéd című műsorban itt nézheti meg.

Rogán Antal a Fidesz frakcióvezetője pedig így nyilatkozott a tegnapi eseményekről.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink