Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2014-12-15 08:18:00

Juhász: más fideszes politikusok is drogoztak

Deutsch: Juhász bíróságon fog felelni a rágalmazásért. A két politikus az ATV-ben indította a napot drogügyben.

Bár Deutsch Tamás és Juhász Péter a stúdió előtt kezet fogtak, egyszerre nem akartak leülni Rónai Egonnal beszélgetni az ATV Start hétfő reggel adásában. Így aztán Juhász kezdett, aki megerősítette: vannak, akik szerint Deutsch Tamás korábban drogozott. Az előzmény: a kötelező iskolai drogteszt ötlete kapcsán Deutsch a Parlament TV-nek azt mondta: ő soha életében semmilyen drogot nem próbált ki.  Juhász erre úgy reagált: „Tamás, tudom, hogy drogoztál.”

Juhász Péter a Startban megerősítette: tanúk vannak rá, akik az interneten már megszólaltak, és készek bíróságon is beszélni arról, hogy korábban együtt fogyasztottak drogot a fideszes politikussal.

Kokaintól kezdve füvön keresztül nagyon sokmindenről beszámolnak az internetes fórumokon - magyarázta Juhász.

Az Együtt önkormányzati képviselője elismerte, hogy ő maga drogfogyasztó volt. Azt mondta, nem azért szólalt meg Deutsch kapcsán, mert problémája van a drogozással, hanem mert álszentnek tartja, hogy Deutsch olyat állított, aminek az ellenkezőjére tanúk vannak.

„Ha a tanúk tíz százaléka tényleg vállalja, azt, amit most az internetes fórumokon állít, akkor nem lesz félnivalóm a bíróságon”, mondta Juhász.  

A Juhász után a stúdióba ülő Deutsch Tamás kijelentette: belátja, hogy bizonyos körökben szinte ballépés, de „sajnos” az a helyzet, hogy soha életében még csak ki sem próbált semmilyen kábítószert.

„Juhász állítólagos tanúi pont olyanok, mint Juhász”, mondta Deutsch, és hozzátette: elege van abból, hogy magukat közéleti szereplőknek mondó emberek széthazudják magukat.  

Deutsch szerint Juhász ugyanígy hazudik az 5. kerületi önkormányzati ingatlanok ügyében, mint a drog ügyben.

A fideszes politikus kijelentette: Juhász állítása a személyes hitelességét érintő durva rágalmazás, ezért száz százalék, hogy Juhász elveszti a pert. „Szegény Juhász ráfaragott”, mondta Deutsch.  

Szóljon hozzá:

atv.hu

További belföldi híreink