Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2014-11-22 15:14:00

Égő ember rohant be a Teve utcai rendőrszékházba

Egy férfi felgyújtotta magát, és berohant a rendőrség budapesti, Teve utcai székházába, tudta meg az ATV Híradó.

Egy egyelőre ismeretlen személy felgyújtotta magát, és berohant a rendőrség budapesti, Teve utcai székházába, tudta meg egy szemtanútól az ATV Híradó.

mti fotóMTI Fotó

A BRFK nem cáfolta értesülésünket, nyilatkozni azonban nem kívánt.

Munkatársunk a helyszínről azt jelentette, hogy az égő ember a székház aulájában futott körbe, mielőtt sikerült eloltni a tüzet. Az nem derült ki, hogy életben van-e, de a mentők elszállították. A székház környkét lezárták, a rendőrség továbbra sem nyilatkozik.

Újabb információink szerint egy férfi gyújtotta fel magát és "szeretlek Eta", vagy "szeretlek Eda" kiabálások közepette rohant be a székházba, majd az aulában egyszer körbefutott. Egy másik szemtanú szerint még eszméleténél volt amikor a mentők elszállították, leégett a ruhája és megégett a bőre. 

Kovács Viktória, az ORFK sajtóügyeletese az atv.hu megkeresésére annyit mondott, hogy hamarosan sajtótájékoztatót tartanak az ügyben. Időközben portálunk úgy értesült, hogy a magát felgyújtó férfi testfelületének 60%-a megéghetett.

Frissítve: A rendőrség 16.47-kor kiadott közleménye szerint az eset 14:50-kor történt. A székház előtt a rendőrségen idén május 15-ig karbantartóként dolgozó 55 éves férfi gyúlékony folyadékkal leöntötte, majd felgyújtotta magát, berohant az épületbe, áttörte a beengedő üvegajtót, majd összeesett. A férfit súlyos, életveszélyes égési sérülésekkel szállították kórházba. A táskájában búcsúlevelet találtak. A rendőrség vizsgálja az esetet.

További részletek az ATV Híradókban 17.45-kor és 18.45-kor. 

 atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink