Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2014-11-10 10:56:00

L. Simon: nem mondtam, hogy elkeveredett Vida levele

Szó sincs zavarodottságról a Miniszterelnökség államtitkára szerint, de fontosabb lenne Novák Tatáról és az új táncszínházról tudósítani, mint a vasárnapi nyitva tartásról kérdezgetni.

Kommunikációs zavarodottság mindig van, ez az élet rendje, de ezzel nem kell foglalkozni. Inkább az a baj, hogy ugyanazt a gittet rágjuk folyamatosan, indított az ATV Start hétfői adásában L. Simon László, majd felemlegette pénteki sajtótájékoztatóját, ahol szerinte nem arról kérdezték az újságírók, amiről kellett volna – az új táncszínházról –, hanem a vasárnapi zárva tartásról. Amiről nincs még kormányzati döntés, ezért nem kell róla beszélni.

A kitiltási botránnyal kapcsolatban elmondta: nem ismeri Vida Ildikót, soha sem találkoztak. Nem tudja, hogyan végzi a munkáját, de egy dologban biztos: addig, amíg valakit el nem ítélnek, vagy nem mutatnak be bizonyítékot ellene, addig megilleti az ártatlanság vélelme.

Azt nem kívánta kommentálni, hogy Vida Ildikó maga fogja felügyelni a róla szóló vizsgálatot. Szerinte a NAV-elnöknek ezt a hivatali felettesével kell megbeszélni, aki „feltételezhetően Varga Mihály”.

Azzal kapcsolatban, hogy Vida Ildikó mikor tájékoztatta a kitiltásáról Varga Mihályt az államtitkár elmondta: a Magyar Nemzetnek adott interjúban a NAV elnöke nem állította, hogy már hetekkel ezelőtt tájékozatta a nemzetgazdasági minisztert, ezt csak a sajtó találta ki. Hozzátette: ő sem mondta azt, hogy Vida Ildikó levele elkeveredett a postán.

Szóljon hozzá:

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink