Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2014-11-06 17:35:00

Utazzon Orbánnal Koreába! Itt vannak az árak

Szöul, négy nap, három éjszaka.

Orbán Viktor a hónap végén hivatalos látogatást tesz a Koreai Köztársaságban. A miniszterelnök és a vele tartó magyar üzleti delegáció november 26-29. között Szöulban különböző gazdasági programokon is részt vesz.

A delegációhoz még lehet csatlakozni. A kíséretet szervező Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) tájékoztatatása szerint a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Az utazás, a szállás és a Koreában tartózkodás költségei a résztvevőket terhelik.

Az utazás Boeing 757-es különgéppel történik, amelynek költsége várhatóan 800 ezer forint lesz fejenként.

A delegáció tagjait a Lotte Hotel Seoul-ban szállásolják el. A kedvezményes szobaár – áfával – nagyjából 60 ezer forint éjszakánként. Az ár a reggelit is tartalmazza.

Mindezen felül a napközbeni étkezés és a transzferek költsége is a delegáció tagjait terheli. Az összköltség a négy napra nagyjából egymillió forint lehet.

Arra a kérdésre, hogy milyen ágazatok képviselőivel találkozhatnak a magyar üzletemberek, az MNKH azt írta, „multiszektorális, a magyar üzleti delegációhoz igazítva.”

A magyar delegáció tagjai két-három órás időkeretben találkoznak koreai kormányzati képviselőkkel és üzletemberekkel, továbbá sor kerül egy üzleti szemináriumra is koreai cégek részvételével.

A szervezők szerint a delegáció tagjainak lehetőségük lesz az út során – például a repülőgépen – Orbán Viktorral is röviden beszélgetni. Az MNKH azt írta, a miniszterelnök „körbe szokott menni az üzleti delegációt röviden üdvözölni.”

Ajánlom

További belföldi híreink