Itthon

Egy üveg étolajjal lepték meg Varga Mihályt

Botka László helyett Gőgös Zoltán
október. 27. hétfő 14:09

ülhet be a parlamentbe. Botka lemondott, mert Szeged polgármestere maradt. Az atv.hu ezzel a hírrel zárja folyamatosan frissülő tudósítását.  

Horváth András nem várta meg
október. 27. hétfő 14:06

a parlamenti meghallgatások végét, ezért nem tudhatja, hogy például 14 milliárd kárértékű csalást leplezett le az adóhatóság. Türelem, lesz még további eredmény, ígéri Varga Mihály, ezzel zárva a napirend előtti felszólalásokat.   

Varga sok jót ígér
október. 27. hétfő 14:05

a fegyveres ágazatok dolgozóinak. (Például béremelést.) Ennek fedezetét többek között a kiváló NAV biztosítja. 

Fontos!
október. 27. hétfő 14:04

Latorcai Jánost Lezsák Sándor váltotta az elnöki pulpituson.

Varga Mihály válaszol Rogánnak,
október. 27. hétfő 14:03

nem részletezem, el lehet képzelni, mekkora az egyetértés. 

Küzdjenek velünk vállvetve
október. 27. hétfő 14:02

a nagy nyereséggel működő multik megadóztatásáért, kéri az ellenzéket Rogán Antal, szórványos tapsot aratva saját soraiból. 

Előbújt Demszky Gábor,
október. 27. hétfő 14:00

emlékeztet Rogán Antal, de még érdekesebb, hogy a tegnapi tüntetés főszervezője nemrég még MSZP-s volt. Rogán szerint a szocialisták a vandalizmus eszközéhez nyúlnak, mert nem képesek feldolgozni a három választási vereséget. Ezzel szemben a Fidesz az emberekért munkálkodik. Rogán Antal

Rogán hiányolja,
október. 27. hétfő 13:58

hogy az ellenzék nem ítélte el a tegnap esti vandalizmust. De ennél is nagyobb baj, hogy takargatni próbálja, van-e köze a tüntetéshez.   

És még valamit!
október. 27. hétfő 13:56

Horváth András ügyében, a trafikmutyiban, földügyekben előrehaladott eljárás zajlik. Meg kell várni ezek végét!, mondja Lázár.

Lázár János

André Goodfriend aktív, máshol is az volt, nem is maradt ez mindig következmények nélkül, ugyanakkor azt mondta, a kitiltás ügyében az USA semmit nem vár a magyar kormánytól. 

A kormány nem maradt egyedül,
október. 27. hétfő 13:53

hiszen három választást nyert idén, felel Szélnek Lázár János. És ez siker. Lázár szerint nem Kishantos, vagy trafikpályázatok miatt tiltanak ki kormánytisztviselőket az USA-ból. Feltehetőleg bűncselekmények miatt történt a kitiltás. Vagy az a baj a NAV-val, hogy rekord mennyiségű adót szedett be? Vida Ildikó magánútjaihoz pedig senkinek semmi köze.