Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2014-10-17 08:14:00

Tétényi: kiderült, hogy nem egy báb vagyok

Kiderült, hogy nem egy báb vagyok, ezért nem feleltem meg a pártoknak, mondta Tétényi Éva az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Esztergom volt polgármestere úgy érzi, nem rontott el semmit, az elveszített választás után viszont még nem tudja, mit fog csinálni.

A vereség oka szerinte, hogy szétoszlottak az ellenzéki szavazatok, hiszen mellette még négy jelölt indult függetlenként, vagy civil szervezet jelöltjeként. Tétényi szerint aktívak voltak az emberek, de még így is ezerrel kevesebben mentek el szavazni, mint 4 éve. A Fidesz viszont profi abban, hogyan manipulálja az embereket- mondta. Mi a tudatos választókat próbáltuk megszólítani, tette hozzá. Esztergom esete speciális, hangsúlyozta a volt városvezető. Négy éven keresztül sanyargatták a várost, nem szavaztak meg semmit. De az emberek mindent elfelejtettek. Mi sem értjük, hogy mindennek ellenére miért szavaztak rájuk. Úgy látszik Esztergom egy olyan város, ahol csak az utolsó hat hónapra emlékeznek a választók, magyarázta. Arra egyelőre nem tud, válaszolni, hogy lesz-e saját pártja, most mindenesetre azt mondta, egy-két hónapig nem szeretne politikával foglalkozni. Ha lesz ilyen párt, az biztosan új, alulról építkező szervezet lesz, tette hozzá Tétényi Éva.

atv.hu

További belföldi híreink