Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2014-10-12 10:32:00

Az MSZP elnöke több helyen győzelemre számít

Az MSZP elnöke több fővárosi kerületben és több megyei jogú városban győzelemre számít a vasárnapi önkormányzati választáson.

Tóbiás József vasárnap délelőtt Nyíregyházán adta le szavazatát, a Széchenyi István Közgazdasági Szakközépiskolában kialakított szavazóhelyiségbe néhány perccel háromnegyed tíz után, egyedül érkezett.

A pártelnök szavazatának leadása után az újságírók kérdéseire válaszolva azt mondta, nagyon bízik abban, hogy a megyei jogú városok közül Nyíregyházán is MSZP-s polgármester lehet.

"Több megyei jogú városban és több fővárosi kerületben győzelemre számítok" - mondta az ellenzéki politikus, majd arra buzdított minden választópolgárt, hogy szánjon rá egy fél órát és vegyen részt a választáson.

A részvételi arányt firtató kérdésre Tóbiás József úgy válaszolt, "nem vagyok elemző, menjenek el szavazni". Hangsúlyozta, saját településükről és közösségükről hoznak ma döntést a választópolgárok.

Az MSZP elnöke azt mondta, minden egyes képviselőjelöltjükkel, aki nyer, elégedett lesz.

Arra a kérdésre, hogy miért Nyíregyházán szavazott, Tóbiás József azt válaszolta: "itt vagyok állandó lakos 1992. június 12-e óta, és ezt szeretném tartani."

MTI

Ajánlom

További belföldi híreink