Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2014-09-25 20:45:00

Bejelentés az ATV-ben: megvan, ki indulhat Kiss Péter helyén

Valószínűleg Horváth Imre fog elindulni a november 23-ai időközi országgyűlési választáson az MSZP színeiben az elhunyt Kiss Péter körzetében – erről Trippon Norbert beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

A szocialisták budapesti ügyvezető alelnöke szerint, bár az MSZP választókerületi taggyűlése csak hétfőn lesz, már most kijelenthető, hogy Horváth Imre az egyetlen, aki széles támogatást élvez. A politikus elmondta: Horváth Imre egy nyerő emberm ő az MSZP 2010-es súlyos vereségekor is nyerni tudott a saját körzetében. Hozzátette: most is így lesz, le fogja győzni a már korábban megbukott fideszes jelöltet.

Trippon Norbert elmondta: biztos benne, hogy a demokratikus ellenzéki pártok közül más nem indít majd jelöltet az időközi választáson, mert mindenki a győzelemben érdekelt. A politikus kijelentette: még az országgyűlési választások előtt kötöttek egy megállapodást a partnereikkel, hogy abban az esetben, ha bármelyik körzetben időközi választásra kerülne sor, az a párt indíthat jelöltet, amelyik eredetileg is jelöltet állított.  

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink