Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2014-09-05 13:06:00

Tarlós máris leszólta Falus programját

Tarlós István betarthatatlannak nevezte a baloldal fővárosi választási programját.

A főpolgármester egy más témájú pénteki rendezvényen - Falus Ferenc sajtótájékoztatójával egy időben - a Népszabadság azon cikkére reagált, amely a baloldal főpolgármester-jelöltjének programját ismertette.
   
Tarlós István álláspontja szerint a programból az olvasható ki, hogy abban a tudatban készült, mint amit "úgysem fognak soha számon kérni".
   
Azt mondta, a nyilvánosságra került pontok a szakmai, jogszabályi és pénzügyi ismeretek teljes hiányát jelzik. Az ígéretek betarthatatlanok, teljes inkompetencia érhető tetten - értékelt Tarlós István.
  
A főpolgármester példaként említette az adókedvezményre vonatkozó részt, megjegyezve, hogy önkormányzat nem adhat ilyet.
   
Kérdésre szólt arról is, hogy a 3-as metró felújítása ügyében hol a hitelfelvétel, hol az uniós források miatt támadják és rámutatott: ingyen nem csinálnak semmit, valamiből finanszírozni kell a beruházást. Beszélt arról is, hogy az uniónak a kormányok a partnerei és az EU azon projekteket támogatja, amit a kormány is; így nincs létjogosultsága a brüsszeli lobbinak, s azt ellenzéki kormány esetén sem tenné.

MTI

Ajánlom

További belföldi híreink