Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2014-09-05 05:10:00

Tarlós megint Lázárnak üzenhetett

Egy csúzlival lövöldöző testvérhez hasonlította - feltehetőleg - Lázár Jánost Budapest főpolgármestere. Azt azonban nem árulta el, hogy valóban neki üzent-e az egyik rendezvényen. Lázár János és Tarlós István néhány napja üzenget egymásnak a fővárosi fejlesztési forrásokkal kapcsolatban.

Alternatív zenéléssel indult a sajtótájékoztató, amelyen a ráncfelvarráson és névváltoztatáson átesett őszi fesztivál programját ismertették. Beszédet mondott Tarlós István is, aki azt mondta, hogy nagyon jó az együttműködés a főváros és a kormány között. Legalábbis Balog Zoltánnal biztosan. „Egy családon belül sem egyforma a testvérek barátsága. Vannak olyan testvérek, akik időnként U-szöggel ülőgumón csúzlizzák egymást és vannak, akik sose vesznek össze. Hát Balog Zoltán miniszter úrral nagyon baráti a kapcsolat kezdettől fogva”- mondta a főpolgármester.

Még javában tartott a rendezvény, amikor Tarlós István megpróbált távozni. Mi pedig megpróbáltuk kideríteni, hogy kinek is üzent beszédében. „Uraim, értsék meg, én mindig a sajtó rendelkezésére állok, de nagyon elkéstem valahonnan, muszáj mennem, legközelebb majd beszélgetünk”- mondta először Tarlós.

Hogy áll most Lázár Jánossal a vitája, vagy ez csak egy kampányfogás, ahogy az ellenzék gondolja? - kérdeztük. „Nézze, ha nem érti meg, hogy sietek és nem enged elmenni, akkor elégedjen meg annyival, hogy az ellenzék nyilván toporzékol, nem jön jól nekik ez az egész dolog. A legjobb családban is vannak viták, van, aki a vidékért küzd, van, aki Budapestért. Én Budapestért, viszontlátásra!”- tette hozzá.

A főpolgármester nem válaszolt több kérdésre, és a sietségben, hogy kitérjen az újabb kérdések elől, besétáltak egy klipforgatás helyszínébe, mert menet közben elszalasztották a liftet. Végül csak rövid tanácskozás után találták meg a kijáratot.

Szóljon hozzá:

atv.hu

További belföldi híreink