Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2014-08-27 13:51:00

Gegparádé: Falus Ferenc után itt van Schwezoff Dávid jegesvizes videója!

Nyilván Ön is szerette volna látni, hova fejlődhet Falus Ferenc elképesztő produkciója után a magyarországi Ice Bucket Challenge-kampány. Nos, tartogat még fordulatokat.

Ezúttal Schwezoff Dávid, a Budapesti Zsidó Hitközség változatos előéletű vezetőjét öntötték nyakon kisgyerekek, akik közül – a Falus-videóban szereplő kisfiúval ellentétben – egy sem tört ki zokogásban a felvétel során. Ló és kutyák sincsenek a videón, Schwezoff Dávid viszont egymaga is elviszi a show-t.

Korábban, a Tudózsidó blog nyomán az atv.hu számolt be arról, hogy transzvesztita előadóként tevékenykedett korábban a Budapesti Zsidó Hitközség ügyvezető igazgatójának idén nyáron megválasztott Schwezoff Dávid – írja a Tudozsido.com. Az atv.hu érdeklődésére Schwezoff nem kommentálta az állítást.

A magyarországi zsidó közéleti kérdésekben tájékozott blog állítása szerint Schwezoff korábban Carol Hore Mohn néven tevékenykedett a budapesti LMBTQ-közösség örömére. Carol Hore Mohn egy fellépésének képeivel itt, a pride.hu honlapon közzétett hozzászólásaival itt ismerkedhet meg.

Később kiderült: Schwezoff evangélikus és katolikus templomokban  is kántorkodott korábban; a visszahívására irányuló MAZSIHISZ-en belüli kísérletek viszont eddig kudarccal végződtek.

Szóljon hozzá:

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink