Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2014-08-07 06:40:00

„Tétényi Éva, független, független jelölt”

Az MSZP-n kívül a többi ellenzéki párt valószínűleg nem indít ellenem jelöltet Esztergomban – ezt Tétényi Éva mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Az esztergomi polgármester szerint arra azonban van esély, hogy jobboldalról több „független” jelölt is elindul majd a tisztségért. A városvezető elmondta: az ilyen-olyan támogatottsággal bíró független jelöltek miatt elképzelhető, hogy majd rá kell írni a plakátjára, hogy „Tétényi Éva, független, független jelölt”.

Hozzátette: eddig gúzsba volt kötve a városvezetés, de a következő öt évben komoly eredményeket érhetnének el. Mindazok az esztergomiak, akik látták ezt a 4 évét, el tudják dönteni, hogy ezen az úton kell-e folytatni – fogalmazott.

Tétényi Éva arról is beszélt, hogy a fővárosból is lehet Esztergom az önkormányzati választás után, ha az ellenzéki főpolgármesternek a fideszes közgyűléssel kell majd együtt dolgoznia. A polgármester szerint éppen ezért lenne fontos, hogy nagyobb hangsúlyt fektessen az ellenzék a kerületi polgármesterek indítására.

atv.hu

További belföldi híreink