Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2014-07-09 15:32:00

Heisler: Schwezoffnak távoznia kell

Heisler András Mazsihisz-elnök sürgeti Tordai Péter BZSH-elnököt: függesszék fel tisztségéből a frissen megválasztott ügyvezető igazgatót – írja a szombat.org.

A portál információ szerint szerda délelőtt a Mazsihisz elnöke levelet intézett Tordai Péterhez, a BZSH elnökéhez. Ebben sürgeti elnöktársát, hogy azonnal hívja össze a BZSH elöljáróságát, és a testület függessze föl Schwezoff Dávidot ügyvezető igazgatói tisztségéből.

Heisler szerint Schwezoff múltja oly mértékű biztonsági kockázatot jelent, amely a milliárdokkal gazdálkodó ügyvezető igazgató tisztségében tűrhetetlen.

Tordai Péter, a BZSH vezetője a közeljövőben összehívja a hitközség elöljáróságát. A vezető a Népszabadságnak azt mondta, a múlt heti közgyűlési választás előtt nem voltak minden információ birtokában az új ügyvezető igazgató múltjával kapcsolatban.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Tudozsido.com információ szerint Schwezoff Dávid korábban transzvesztita előadóként tevékenykedett. Az atv.hu érdeklődésére Schwezoff nem kommentálta az állítást.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink