Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2014-06-05 19:56:00

Lemondott Bauer Tamás

A volt alelnök továbbra is a párt tagja marad.

Ahogy az atv.hu arról elsőként beszámolt, lemondott posztjáról Bauer Tamás, a Demokratikus Koalíció alelnöke. A párt közlése szerint a lemondást az elnökség tudomásul vette. "A volt alelnök továbbra is a párt tagja marad. A lemondást, illetve annak okait a DK nem kommentálja. A Demokratikus Koalíció elnöksége megköszöni Bauer Tamás munkáját, erkölcsi, politikai, szakmai teljesítményét. Nagyra tartja és tiszteli, és biztosak vagyunk abban, hogy a jövőben is segíteni fogja a pártot céljaink elérésében"- közölte a DK.

Bauer Tamás az ATV Egyenes Beszéd című műsorában elmondta, hogy nem igazak azok a sajtóban megjelent találgatások, hogy azért mondott le, mert nem ő került Molnár Csaba helyett a parlamentbe, illetve, hogy szerinte balra tolódott volna a párt. Bauer Tamás elmondta: a párt Európai Parlamenti választásra készült 16 pontos állításai közül hárommal nem tudott egyetérteni.

Kijelentette: ezek irreális, hamis és félrevezető állítások voltak. Ez a kitűnő párt, amelynek az elnöke az én barátom, ilyen félrelépést nem engedhet meg magának – fogalmazott. Bauer Tamás szerint egy párt alelnöke csak az lehet, aki minden választási ígéretet vállalni tud. A DK politikusa a kifogásolt pontok között említette, hogy a párt európai minimálbért és bérfelzárkóztatást ígért, valamint azt, hogy az Európai Unió támogassa a magyarországi éhezés elleni fellépést. 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink