Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2014-02-25 05:10:00

Ifjabb Hegedűs: a hatalom biológiai fegyverként használja a cigányságot

Országrészeket akarnak élhetetlenné tenni, hogy ezzel kivándorlásra késztessék a magyarságot – erről beszélt ifjabb Hegedűs Lóránt egy jobbikos fórumon. A református lelkipásztor szerint ennek hátterében a globális pénzügyi hatalom áll, az eszköz pedig a cigányság.

Ifjabb Hegedűs Lóránt és felesége, a jobbikos képviselő Hegedűs Lórántné volt Szabó Mihály jobbikos jelölt vendége a szombaton rendezett lakossági fórumon a környei művelődési házban.

A refomátus lelkész egy, az iszlám bevándorlást firtató kérdésre válaszolva arról beszélt, hogy a maga részéről nem a cionista média által terroristának beállított muszlimoktól tart, hanem „a vadtörzsi soviniszta törekvésektől és ilyen értelemben a cionizmustól és az izraeli bevándorlóktól”.

Ifjabb Hegedűs nem állt meg itt: szerinte ebből a „vadtörzsi soviniszta szemléletből” fakad, hogy a globális pénzügyi hatalomnak nem az a szándéka, „hogy például a cigányság beilleszkedjen, hanem pont ellenkezőleg. Biológiai fegyverként használja ezt, akár egy ilyen felperzseléses hadművelet a magyarsággal szemben”. A lelkész szerint a cél az, hogy élhetetlenné tegyenek településeket, országrészeket, és ez által arra késztessék a magyarokat, hogy kivándoroljanak.

Hegedűs szavaitól sem jobbikos képviselő felesége, sem a jobbikos jelölt nem határolódott el.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink