Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2014-01-06 14:48:00

Amerikáig is elmennének a szocialisták a TV2 ügyében

Akár az amerikai igazságügyi szervekig is elmennek a szocialisták annak kiderítése érdekében, hogy kik azok a magánszemélyek, akik a TV2 felvásárlása mögött állnak - erről Braun Róbert MSZP-s képviselőjelölt beszélt az ATV Startban.

Braun szerint ebben az ügyben nem Orbán Viktor osztja majd a lapokat, hiszen a csatorna eladója egy olyan német multinacionális vállalat, amelynek amerikai tulajdonosára szigorú korrupcióellenes szabályok vonatkoznak.

A Pest megyei 10-es választókörzet képviselőjelöltje szerint a kérdés igenis fontos a TV2 nézői számára, hiszen egy a közvéleményre jelentős befolyással lévő csatornáról van szó, vagyis korántsem mindegy, hogy mi és kinek a szájából hangzik el. Jelenleg például a rendkívül erőteljes kormányzati sikerpropaganda következtében az emberek azt gondolhatják, hogy valamit ők csinálnak rosszul, hiszen folyamatosan azt hallják, hogy az országban minden rendben van - fogalmazott a szocialista politikus, aki azt is elmondta, biztos benne, hogy a pártvezetők hamarosan meg fognak egyezni a Demokratikus Koalíció bevonásáról az ellenzéki összefogásba.

atv.hu / J. I

További belföldi híreink