Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2013-09-12 14:19:00

Bajnai Gordon, Kis Görbe: Selmeczi Gabriella csúcsot döntött

A Fidesz szóvivője 2 perc 42 másodperc alatt 11-szer mondta ki Bajnai Gordon nevét, 7-szer pedig azt, hogy Kis Görbe. Az ATV számlálójával Ön is könnyen nyomon követheti a rekordgyanús sajtótájékoztatót.

Szakítottak Kis Görbével

Az Együtt-PM megszakította együttműködését Horváth Zsolt komáromi vállalkozóval - közölte a Bajnai Gordon vezette pártszövetség csütörtökön az MTI-vel. Előzőleg a PestiSrácok.hu azt írta, Bajnai Gordon egy orgazdaságért elítélt, kétes hírű vállalkozóval, Horváth Zsolttal kampányolt májusban Komáromban. Hozzátették: a Kis Görbe becenévre hallgató vállalkozó jelenleg egy civil egyesület vezetője. Az Együtt-PM közleményben reagált. Azt írták: a jobboldali blog írása tizenéves dokumentumokra hivatkozva kérdőjelezi meg egy önkormányzati képviselő erkölcsi feddhetetlenségét. Hozzátették, mindenkivel kapcsolatban fenntartják az ártatlanság vélelmét, és bíznak abban, hogy Horváth Zsolt megvédi magát a vádakkal szemben. Ugyanakkor politikusuk "csak olyan honfitársunk lehet, aki büntetlen előéletéről hiteles módon, írásban is nyilatkozatot tesz" - közölték.
   
Az Együtt-PM célja a magyar politikai kultúra megújítása. Ez csak olyanokkal megvalósítható, akik nem csupán jogi, hanem erkölcsi értelemben is feddhetetlenek - rögzíti a közlemény, amely szerint az Együtt-PM ennek megfelelően megszakította kapcsolatát Horváth Zsolttal.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink