Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2013-08-08 08:38:00

Nyakó: civil- és politikai nyomás vezetett eredményre Ózdon

Este már elkezdték helyreállítani a szolgáltatást a lezárt ózdi közkutak nagy részén – ezt Nyakó István mondta az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Az MSZP országgyűlési képviselője szerint a civil- és politikai nyomás vezetett eredményre. A politikus elmondta: ő már hétfőn azt javasolta az ózdi polgármesternek, hogy a szegények lakta helyeken állítsák vissza a szolgáltatást. Akkor azt mondta, ő is támogatja ezt a döntést, ehhez képest délután megváltoztatta az álláspontját, és már arról beszélt, hogy erről is a Gyurcsány-Bajnai kormányok tehetnek – magyarázta. Hozzátette: ennyit ér Fürjes Pál szava, semmit. A szocialsita képviselő szerint felháborító, hogy úgy telt el három nap, hogy nem gondoskodtak az emberek megfelelő vízellátásáról.

Nyakó István elmondta: rendelkezésre áll az a pénz, amit a Svájci-Magyar Együttműködési Program ajánlott fel a településnek, hogy megoldja a vízellátást azokon a településrészeken, ahol az még nincs bevezetve. A politikus szerint bár a pályázatot már 2010-ben aláírták a beruházás 2013 és 2015 között valósul majd meg. A képviselő kijelentette: a mostani közjáték után monitoringozni fogják, hogy megvalósul-e a projekt.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink

Kapcsolódó cikkek, videók