Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2012-11-28 08:34:59

Ungvári: eltűnhet a politikai életből a Jobbik

Kontraproduktív, ha valaki olyat tesz, mint Gyöngyösi Márton, ez a párt hamarosan el fog tűnni a politikai életből – ezt Ungvári Tamás mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Ungvári: eltűnhet a politikai életből a Jobbik

A legfrissebb hírekért, kommentekért, fotókért és részletekért csatlakozzon és olvassa az atv.hu Facebook oldalát, ahol a csatornával kapcsolatos háttérinformációkhoz is hozzájuthat! A legfrissebb videókért pedig ne mulassza el meglátogatni és feliratkozni a folyamatosan frissülő YouTube csatornánkra!

A Mindannyian Együtt Jeruzsálemért Alapítvány kuratóriumi elnöke szerint minden társadalomban vannak olyanok, akik a múltban ragadtak, de ők ideiglenes tiszavirágok csak. A XIX. században Magyarországról indult Európa első antiszemita pártja, be is kerültek a parlamentbe, de a Tiszák és a hasonló normálisan gondolkozók rövidesen kiűzték őket az Országgyűlésből. A Mindannyian Együtt Jeruzsálemért Alapítvány egyébként vasárnapra tüntetést szervez a Kossuth térre. Itt megmutathatják magukat az emberek, akik nem akarják, hogy antiszemita országnak nézzék Magyarországot – fogalmazott. Az író arra számít, hogy sok fideszes politikus is kilátogat a hétvégi rendezvényre, és abban bízik, hogy a köztársasági elnök is elmegy a Kossuth térre. Ungvári Tamás úgy véli, fontos, hogy a kormány is elhatárolódott a jobbikos képviselő kijelentéseitől, még akkor is, ha a közlemény szövege szinte szóról szóra megegyezett egy korábbi közleménnyel. A Mindannyian Együtt Jeruzsálemért Alapítvány kuratóriumi elnöke szerint a választójog szűkítésének napjaiban egy ilyen felszólalás eltereli a figyelmet arról, hogy a demokrácia is sérül az országban.  

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink