Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2012-07-31 09:10:59

Debreczeni: előfordulhat, hogy az ellenzék bojkottálja a 2014-es választásokat

Debreczeni József szerint akár az is előfordulhat, hogy az ellenzéki pártok bojkottálják a 2014-es választást arra válaszul, hogy a Fidesz be akarja – és a Demokratikus Koalíció alelnöke szerint be is fogja – vezetni az előzetes választási regisztráció intézményét. Debreczeni József az ATV Egyenes Beszédben elmondta: a „hét vicce” volt a miniszterelnök kijelentése, mely szerint a magyarok „félázsiai származékok”, akik csak az erőből értenek.

Debreczeni: előfordulhat, hogy az ellenzék bojkottálja a 2014-es választásokat

Hírek, fotók, videók! Kattintson, lájkoljon minket és ossza meg a véleményét az atv.hu Facebook-oldalán is! Az atv.hu heti kérdésére pedig szavazzon a nyitólapon!

Nincs kétsége afelől, hogy be fogják vezetni az előzetes regisztrációt, mondta Debreczeni József, aki szerint a feliratkozás antidemokratikus intézkedés. A Demokratikus Koalíció alelnöke szerint, ha az ellenzéki pártokat arra lehetne bíztatni, hogy bojkottálják a 2014-es választásokat, talán el lehetne érni, hogy ne vezessék be ezt a rendszert. Debreczeni József elmondta: előfordulhat, hogy választási törvényt érintő összes intézkedés visszafelé sül el, és a Fidesznek okoz kárt. A DK alelnöke szerint a Fidesz „már verve van”, mert alacsonyabb a támogatottsága, mint az MSZP-nek volt Gyurcsány Ferenc lemondásakor. Debreczeni József szerint radikális kormányváltó hangulat lesz 2014-ben. A politikus abban is biztos, hogy a pártoktól el fogják venni az állami támogatást. Orbán Viktor kijelentéséről – mely szerint reméli, nem kell a demokrácia helyett új rendszert bevezetni – a DK alelnöke elmondta: a demokratikus rendszert már eltörölte a kormány, és a „hét vicce” volt a miniszterelnök kijelentése, mely szerint a magyarok „félázsiai származékok” akik csak az erőből értenek.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink