Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2012-07-18 09:46:59

Élő adásban robbantott konfettit Török Zsolt

Elmaradt „a nagy durranás, Orbán Viktor nem tartotta be a szavát” és nem mondott le kedden, mondta Török Zsolt, aki viszont egy nagyot durrantott élő adásban.

Élő adásban robbantott konfettit Török Zsolt

Hírek, fotók, videók! Kattintson, lájkoljon minket és ossza meg a véleményét az atv.hu Facebook-oldalán is! Az atv.hu heti kérdésére pedig szavazzon a nyitólapon!

Egy belső egyeztetésen állította Orbán Viktor, hogy „ha jön az IMF, ő megy” - mondta Török Zsolt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, aki szerint fideszes képviselők is drukkolnak annak, hogy a miniszterelnök lemondjon. Az MSZP szóvivője szerint a múlt héten is volt olyan kormánypárti képviselő a Parlamentben, aki a vállát veregette, hogy „hajrá öcsém, nyomjad a dudát”.

A szocialisták kedden polgári pikniket rendeztek, a miniszterelnök szerintük esedékes lemondását kölyökpezsgővel és süteménnyel ünnepelték a Parlamentnél és arra kérték Orbán Viktort, "ha távozik, vigyen magával még egy embert: Matolcsy Györgyöt, vagy Hoffmann Rózsát, aki lehetetlen helyzetbe hozta a mai ifjúságot". Török Zsolt szerint „ma már nemzeti érdek a kormány leváltása”, ők annak az illúzióját próbálták felvázolni, hogy „milyen örömujjongás törne ki” országszerte, ha „Orbán Viktor végre egyszer betartaná a szavát és elmenne”. A politikus szerint készültek arra, hogy "lesz esetleg egy nagyobb durranás, de sajnos nem történt meg", viszont Török Zsolt az adásban egy nagyot durrantott, ugyanis egy váratlan húzással felrobbantott egy konfetti-ágyút, amitől Kálmán Olga - néhány percre - elvesztette a hallását (a robbanás a fenti videón 6:30-tól látható). A színes papírdarabok az egész stúdiót beterítették, még a műsorvezető poharába is jutott belőlük. Kálmán Olga annyira megdöbbent, hogy "nem normálisnak" nevezte Törököt, majd megígértette vele, hogy az adást követően ottmarad és segít összetakarítani. A politikus elismerte, hogy kicsit nagyot szólt "az akció", de adott egy kis időt a műsorvezetőnek, hogy megnyugodjon.

Az "átalakított" stúdióban aztán Török Zsolt arról is beszélt, hogy „az elmúlt két év tömény rombolás, pusztítás volt, taccsra tették az országot Orbán Viktorék, mindenki rosszabbul járt vele”. Elmondása szerint 26 hónap alatt 26 új adót vezetett be a Fidesz-kormány és több a munkanélküli, mint korábban bármikor, valamint a rendszerváltás óta soha nem látott mértékben számolják fel a vállalkozásokat. A szóvivő a közvélemény-kutatási adatokra is kitért, melyekről elmondta, hogy azok között, akik mernek válaszolni, az MSZP megduplázta támogatottságát 2010-hez képest, a Fidesz pedig megfelezte, így most 1-2 százalékpontos különbség van a két párt között.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink