Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2012-03-22 17:09:36

Éveken át erőszakolta lányát a magyargárdista: Videóinterjú

Éveken keresztül erőszakolta saját tinédzser édeslányát N. László, aki közben a nemzeti öntudatot és erkölcsiséget hirdető Magyar Gárda felesküdött tagja volt feleségével együtt, aki szintén közreműködött a családon belüli szexuális erőszakban. Interjú az áldozattal.

Éveken át erőszakolta lányát a magyargárdista: Videóinterjú

Az atv.hu stábja exkluzív interjút készített az erőszakot elszenvedő N. Angélával, aki beszámolt arról, hogy apja hetente kétszer-háromszor élte ki rajta aljas ösztöneit, és az aktusokról videofelvételeket is készített.

 

Az Erdélyből áttelepült férfi eközben odaadó gárdistaként jó kapcsolatot ápolt a Magyar Gárda vezetőivel, illetve Vona (Zázrivecz) Gábor Jobbik-elnököt is személyesen ismerte. Lánya elmondása szerint ő akarta megszervezni a Székely Gárdát, valamint rendszeresen erőszakos akciókról beszélgetett társaival. Saját készítésű lángszórójával például a budapesti melegfelvonulásra is el akart menni, valamint azon viccelődtek, hogy olyan gépet kellene készíteni, ami a cigányokból kutyatápot készít.

N. Leventét három bűncselekménnyel vádolják: nevelése, felügyelete alatt álló személy sérelmére folytatólagosan elkövetett erőszakos közösüléssel; tiltott pornográf felvétellel való visszaéléssel; illetve aljas indokból elkövetett könnyű testi sértéssel. Felesége az első és a harmadik vádpontban bűnsegédként érintett az ügyben.

Az Új Magyar Gárda korábban válaszolt a témával emailben feltett kérdéseinkre. Eszerint N. Levente és felesége nem gárdista már. "2008-2009-ben kiléptek a gárdából, és ez a sajnálatos esemény jóval utána történt, akkor már nem voltak gárdisták. (...) Kilépésük óta senki nem tartja velük a kapcsolatot a vezetőségből" - írták.

Ez tényszerűen nem igaz, hiszen - mint az áldozattal készített interjúból kiderül - N. Levente gárdistaként is rendszeresen erőszakolta saját lányát.

atv.hu, Sebestyén István

A hét kérdése, fotók, videók, kommentek - kövessen minket a Facebookon és a Twitteren is!

Ajánlom

További belföldi híreink