Itthon

2008-11-19 16:25:54

200 ezerért adtak el fiatal nőket Magyarországon

A futtatók azonnal kisajátították egy lányt, két másikat pedig egyszerűen eladtak kétszázezer forintért - írja a kisalfold.hu.

A bíróságon most előadott történet szálai több évet ölelnek át: az egyik sértett munkahelye megszűnése után, 2001-ben határozott úgy, hogy kiáll az 1-es főútra, amit a futtatók csak „pályának" neveztek. A mostani tárgyalás főbb elítéltjeinek feleségei azonnal lecsaptak rá, mivel nekik nem csak a haszonszerzés, hanem a felügyelet is a „munkakörükbe" tartozott. Értesítették a baráti kör legrettegettebbjét, Raffael Elemért aki közölte a lánnyal, hogy a pálya Tatabányától Bicskéig az ő területe, tehát vagy neki dolgozik vagy csúnyán megjárja. A lány az első mellett döntött, ezután Raffael ismertette a „munkaköri leírást" és a tarifákat is. E szerint reggel nyolc óra után az ő tatabányai házánál kell lejelentkeznie, innen viszik ki a placcra.

Raffael lányai naponta 30-40 ezret, évente körülbelül 3, és félmilliót kerestek, ebből kellett jattolniuk. Ez azonban sokszor nem volt elég, verték, fenyegették, s a motozás érdekében sokszor le is vetkőztették őket.

A kisalfold.hu cikke szerint tekintélye kedvéért Raffael Elemér még egy jókora bárdot is a kocsijában tartott, társaival, Raffael Elekkel és Raffael Lászlóval együtt azzal ijesztgették a sértetteket, hogy levágják a lábukat, családjukat kiirtják, otthonukat pedig felgyújtják. Senki nem mert velük szembeszéllni, ahogyan Németh Ferenccel sem, akinek Raffael Elemér két lányt egyszerűen aladott, 200-200 ezer forintért.

Miután ő és Bugyi Mihályné szemrevételezték a „portékát" és megkötötték az alkut, Oláh Ernő segítségével kijuttatták őket egy német bárba prostituáltnak. Rettegett volt a nők között Raffael Elemérné is, aki az egyik sértettet 200 ezerért adta el saját lányának, Ottíliának, a „préda" mind a kettőtől elszenvedte a maga ütéseit. A családon belüli vételárat természetesen neki kellett ledolgozni.

Négy évig tartott ez az üzlet, ami miatt az ötvenhét éves Raffael Elemért 8 év, Németh Ferencet 3 év, Oláh Ernőt 3 év, Bugyi Mihálynét 2 év, Raffael Eleket 5 évi börtönre ítélte dr. Nagy Zoltán tanácsa. Az ítélet jogerős.

kisalfold.hu

További belföldi híreink