videó

2 perces

Undorító, amit egy 50 éves nógrádi férfi a gyerekekkel művelt az interneten

13 éves kislánynak adta ki magát egy 50 éves nógrádi férfi, aki így férkőzött fiatal lányok bizalmába. A célja egyértelműen az volt, hogy a kislányokról minél több intim fotót szerezzen. Amikor valaki több képet nem akart neki küldeni, akkor azzal zsarolta, fenyegette, hogy korábban megszerzett fotóit nyilvánosságra hozza. 

kapcsolódó videók

 

26 macska, bűz, mocsok, ürülék és vizelet: hihetetlenül undorító lakásra bukkantak a rendőrök

26 macskát tartott egy mindössze negyven négyzetméteres bérlakásban egy pécsi nő. Az állatokat embertelen körülmények között tartó nő már sem az albérleti díjat, sem a közüzemi díjakat nem fizette. Tavaly májusban ürítették ki a lakását, amit azóta sem lehetett kiadni, mivel a rengeteg ürülék és vizelet annyira átjárta a padlót és falakat, hogy azt teljesen fel kellene újítani.

 

Bekeményít a hadsereg: high-tech lesz a Magyar Honvédség

A magyar honvédség megújítását ígérte a Magyar Honvédelem Napja alkalmából Szalay-Bobrovniczky Kristóf. A honvédelmi miniszter szerint 2010-ben egy elhanyagolt, leépülő hadsereget örökölt meg a kormány a baloldaltól, amiből most high-tech haderőt épít, és történelmi léptékű honvédelmi fejlesztéseket hajt végre. 

 

Sokkoló dokumentumfilm készült a Hamász által elkövetett október 7-i terrortámadásról

Elfogatóparancs kiadását kezdeményezi Benjamin Netanjahu, izraeli miniszterelnök és a Hamász vezetője ellen a hágai Nemzetközi Büntetőbíróság főügyésze. Beadványa szerint népirtás gyanúja merült fel velük szemben. Izrael budapesti nagykövete híradónk kérdésére abszurdnak nevezte a felvetést. Közben Budapesten is bemutatták azt az 50 perces dokumentumfilmet, ami a Hamasz terroristái által elkövetett október hetediki támadásról készült. Megrázó felvételek következnek! 

 

Kevesebb mint három hét a választásokig!

Kevesebb mint három héttel a választások előtt a pártok folytatják az országjárást. Orbán Viktor miniszterelnök ezúttal a fővárosban kampányolt, Magyar Péter pedig megkezdte alföldi körútját Csongrád-Csanád Vármegyével. Dobrev Klára és a DK-MSZP-Párbeszéd közös EP-jelöltjei Győrben kampányolnak.